Engagement du tourisme durable

Torroella de Montgrí-l’Estartit-Illes Medes ha estat escollida, per tercer any, com una de les 100 destinacions més sostenibles del món, segons el rànquing que elabora la reconeguda associació internacional Green Destinations. Enguany, però, el municipi ha fet un pas més dins del llistat ja que ha obtingut el certificat Gold Award.

 

L’Ajuntament de Torroella de Torroella de Montgrí ha rebut un reconeixement dels prestigiosos premis mundials Sustainable Cities And Human Settlements Awards, que convoca el Global Forum on Human Settelments (GFHS), un organisme vinculat a l’ONU. En concret, ha guanyat el guardó en la categoria Global Low-Carbon Ecological Scenic Spot i ha estat seleccionat, entre d’altres motius, per haver establert un bon model de desenvolupament sostenible i resilent, i per la integració de l’ecoturisme en la seva planificació.

Torroella de Montgrí-l’Estartit-îles Medes a été retenue parmi les 100 destinations les plus durables de 2017 à l’échelle mondiale. Le classement est dressé par l’association internationale Green Destinations, avec une vingtaine d’organisations oeuvrant à la promotion du tourisme durable. Ce trophée vise à faire connaître le travail exécuté par les destinations touristiques en faveur de la durabilité et à promouvoir les cas de bonnes pratiques. Une centaine d’experts internationaux participent à l’évaluation et à la sélection des lauréats.

X

X

X

X