Jazz Festival l’Estartit

El Jazz Festival l’Estartit vol ser el festival de jazz de referència de la Costa Brava. Amb aquest propòsit, arriba enguany ja a la seva cinquena edició, que s’ha presentat aquest matí a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. El festival, que tindrà lloc del 19 al 22 de juliol, dóna ales al jazz tot oferint una experiència única al bell mig de la Mar Mediterrània.

Amb la cinquena edició, arriben dues novetats importants. La primera: el Jazz a l’Estartit adquireix una nova dimensió en un nou emplaçament i un nou format. El Molinet, que comença al final del passeig Marítim del Port de l’Estartit i que uneix la costa amb la roca de la Punta del Molinet, es transformarà en l’escenari excepcional del jazz. A més, a tocar de l’escenari, hi haurà l’anomenat village del Molinet, amb una de les vistes més boniques de les Illes Medes, que convidarà el públic i els artistes a gaudir d’un acurat servei de bar i restauració.

L’altre gran novetat és que enguany el festival concentrarà la seva programació jazzística en quatre dies del dijous 19 al diumenge 22 de juliol; a diferència de les edicions passades quan el festival s’allargava durant tot el mes de juliol només durant els caps de setmana. Així, els concerts i les sessions de dj’s-jams començaran a la tarda i s’allargaran fins ben entrada la matinada. Cada dia, l’entrada permetrà gaudir de la triple sessió de concerts programada.

X

X

X

X